Over ons

Bpkeys is een merk gevestigd in België en ontworpen door Buy Product Key BV(Stationsstraat 18,1 Essen, 2910)

Bpkeys is een online platform voor e-commerce. Het is gemaakt om echte softwaresleutels aan klanten aan te bieden. We hebben een vertrouwde reputatie opgebouwd in de software-industrie en hebben een solide reputatie opgebouwd bij onze klanten en bij alle grote softwarebedrijven. Wij zijn een vertrouwde Microsoft-partner en verkopen alleen 100% gegarandeerde Microsoft-software. Dat is een van onze beloften aan het software-kopende publiek.

ONZE LEVENSLANGE GARANTIE
Als we levenslang zeggen, bedoelen we voor altijd. Elk product in onze winkel met een levenslange garantie betekent dat de productcode nooit zal verlopen en dat u een volledige vervanging krijgt aangeboden in een onwaarschijnlijk geval dat het niet meer werkt.

Echte sleutels gegarandeerd!
Productcodes die wij verkopen zijn 100% echt, ongebruikt en werkend of uw geld terug! In feite kunt u zelfs de authenticiteit ervan controleren wanneer het product met succes online wordt geactiveerd.

Productcodes worden vers gegenereerd en worden na aankoop samen met de factuur automatisch naar de e-mail van de klant verzonden. Controleer uw spam voor het geval de productcode daar is aangekomen. Als u aanvullende instructies voor uw bestelling heeft, laat het ons dan weten.

Hoe lang u uw productcode ontvangt, is afhankelijk van hoe snel u uw betaling hebt voltooid. Na de verificatie van de betaling duurt het slechts 5 minuten tot 1 uur om dit te valideren en u de productcode te sturen. Bulkaankopen kunnen meer tijd vergen voor afhandeling.

 

Bedrijfsinfo:

Buy Product Key BV
Stationsstraat 181
2910
Essen
Belgium
BE0789872879


IBAN: BE92143120320723